MAAK KENNIS MET ZEELANDER

Kom naar de
Open Tech-Dag

Benut je potentieel als technicus optimaal. Kom naar de Open Tech-Dag bij Zeelander Yachts op 11 november 2023 van 10:00 tot 12:00.
ONTDEK zeelander

Driven by
perfection

Word deel van een team dat ware meesterwerken op het water creëert. Bezoek onze Open Tech-Dag op 11 november 2023, rechtstreeks op onze werf in Groot-Ammers. Dit is je kans om een achter de schermen te kijken bij een van de meest prestigieuze jachtbouwers.

Gedurende deze speciale dag kun je onze moderne werkplaats verkennen waar innovatie en traditie hand in hand gaan. Je zult zien hoe onze technici hun vakmanschap en expertise inzetten om onze jachten tot leven te brengen.

Dus als je een technicus bent die op zoek is naar een unieke en prestigieuze werkomgeving, mis deze kans dan niet. Kom naar onze Open Tech-Dag en ontdek zelf waarom werken bij Zeelander Yachts zo bijzonder is.

Schrijf je hier in voor de Open Tech-Dag 2023.Bekijk onze vacatures

Allround monteur

Als allround monteur installeer je onderdelen van de diverse hoofd- en hulpsystemen zoals sanitaire installaties, brandstof- en koelwater systeem, ventilatie en elektrische systemen.

(3D)Tekenaar / Engineer

Jouw werk zal bestaan uit het uitwerken van het complete exterieur en verschillende kleinere gedetailleerde oplossingen. Deze werkzaamheden doe je zelfstandig, maar je maakt wel deel uit van een bouwteam met regelmatig overleg. In je project ben je altijd op zoek naar de beste technische oplossingen in het kader van maakbaarheid, kosten, sterkte, en installatie-mogelijkheden.

Multimedia Designer / 3D Artist

Je werkt in een klein en gezellig team en gaat zorgdragen voor de content van onze brochures, specificaties voor sales, social media posts, website content en het maken van 3D renders.

Logistiek Medewerker

Ben jij een gedreven en nauwkeurige professional met een stevige achtergrond in logistiek en voorraadbeheer? Wij zijn op zoek naar een veelzijdige teamspeler die klaar is om onze logistieke operaties naar een hoger niveau te tillen. Als ideale kandidaat heb je een MBO-opleiding of gelijkwaardig afgerond en beschik je over ruime relevante werkervaring. Je expertise omvat voorraadbeheer, orderpicking, en het voorbereiden van werkpakketten voor productie.
OUR HEADQUARTERS

Zeelander shipyard

Zeelander Yachts
Gelkenes 44B 2964
AC Groot-Ammers
The Netherlands


T: +31 184 785 047
E: info@zeelander.com
×

Discover the elegance of the new flagship.