ONZE jachtbouw vacatures

Werken bij
Zeelander Yachts

Met een sterk en kundig team bouwen we met trots aan onze schepen, én aan de toekomst van onze scheepswerf.

Kom naar de Open Tech-Dag bij Zeelander Yachts op 11 november 2023 van 10:00 tot 12:00. Schrijf je hier in.
OVER zeelander

Driven by
perfection

Zeelander Yachts is een internationale high-end luxe jachtbouwer, gevestigd in Groot-Ammers. Op onze scheepswerf bouwen we semi-custom jachten, op basis van de kennis en jarenlange ervaring van de oprichter en eigenaar. Wij zijn een puur Hollands familiebedrijf, met een hart voor vakmanschap. Met een sterk en kundig team bouwen we met trots aan onze schepen en aan de toekomst van de scheepswerf. We zijn groeiende en op zoek naar gedreven collega’s om ons team te versterken. Bekijk onze jachtbouw vacatures hieronder.

Allround monteur

Als allround monteur installeer je onderdelen van de diverse hoofd- en hulpsystemen zoals sanitaire installaties, brandstof- en koelwater systeem, ventilatie en elektrische systemen.

(3D)Tekenaar / Engineer

Jouw werk zal bestaan uit het uitwerken van het complete exterieur en verschillende kleinere gedetailleerde oplossingen. Deze werkzaamheden doe je zelfstandig, maar je maakt wel deel uit van een bouwteam met regelmatig overleg. In je project ben je altijd op zoek naar de beste technische oplossingen in het kader van maakbaarheid, kosten, sterkte, en installatie-mogelijkheden.

Multimedia Designer / 3D Artist

Je werkt in een klein en gezellig team en gaat zorgdragen voor de content van onze brochures, specificaties voor sales, social media posts, website content en het maken van 3D renders.

Logistiek Medewerker

Ben jij een gedreven en nauwkeurige professional met een stevige achtergrond in logistiek en voorraadbeheer? Wij zijn op zoek naar een veelzijdige teamspeler die klaar is om onze logistieke operaties naar een hoger niveau te tillen. Als ideale kandidaat heb je een MBO-opleiding of gelijkwaardig afgerond en beschik je over ruime relevante werkervaring. Je expertise omvat voorraadbeheer, orderpicking, en het voorbereiden van werkpakketten voor productie.

Werken bij
Zeelander Yachts

Pas jij in het bovenstaande plaatje? Stuur dan nu je CV en motivatie naar Alexandra van Lieshout alexandra.vanlieshout@zeelander.com of vul het onderstaande formulier in. Heb je vragen over de functie, neem dan contact met ons op via 0184 – 785 047.

Enthousiast? Vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

OUR HEADQUARTERS

Zeelander shipyard

Zeelander Yachts
Gelkenes 44B 2964
AC Groot-Ammers
The Netherlands


T: +31 184 785 047
E: info@zeelander.com