ONZE jachtbouw vacatures

Werken bij
Zeelander Yachts

Met een sterk en kundig team bouwen we met trots aan onze schepen, én aan de toekomst van onze scheepswerf.

Driven by
perfection

Zeelander Yachts is een internationale high-end luxe jachtbouwer, gevestigd in Groot-Ammers. Op onze scheepswerf bouwen we custom jachten, op basis van de kennis en jarenlange ervaring van de oprichter en eigenaar. Wij zijn een puur Hollands familiebedrijf, met een hart voor vakmanschap. Met een sterk en kundig team bouwen we met trots aan onze schepen en aan de toekomst van de scheepswerf. We zijn groeiende en op zoek naar gedreven collega’s om ons team te versterken. Bekijk onze jachtbouw vacatures hieronder.

(3D)Tekenaar / Engineer

Jouw werk zal bestaan uit het uitwerken van het complete exterieur en verschillende kleinere gedetailleerde oplossingen. Deze werkzaamheden doe je zelfstandig, maar je maakt wel deel uit van een bouwteam met regelmatig overleg. In je project ben je altijd op zoek naar de beste technische oplossingen in het kader van maakbaarheid, kosten, sterkte, en installatie-mogelijkheden.

Assistent Inkoper

Je werkt in een klein en gezellig team en bent medeverantwoordelijk voor de administratie rondom de inkoop bedrijfsbreed. Heb je al 1 tot 3 jaar ervaring op een inkoopafdeling, ben je stressbestendig, accuraat, zelfstandig en weet je van aanpakken? Dan is dit de functie die bij jou past en zijn wij op zoek naar jou!


Monteur Luxe Jachtbouw

Als monteur luxe jachtbouw installeer je onderdelen vande diverse hoofd- en hulpsystemen zoals sanitaire installaties, brandstof- enkoelwater systemen, ventilatie en elektrische systemen. Ook werk je mee aan hetplaatsen en/of installeren van grote componenten zoals voorstuwingsmotoren engeneratoren.

Logistiek Medewerker

De logistiek medewerker verleent assistentie aan de inkoopmanager bij alle logistieke processen, voornamelijk gericht op het verzamelen van orders, beheren van de voorraad, optimaliseren van de goederenstroom, verwerken van inkomende goederen en het gereedmaken van werkpakketten voor productie. Verzekert een stipte en grondige ontvangst, inspectie, opslag en distributie van goederen; en houdt toezicht op de (inkoop)planning, de voortgang en de kwaliteit van het project op het niveau van productie, dag in dag uit.

Werken bij
Zeelander Yachts

Pas jij in het bovenstaande plaatje? Stuur dan nu je CV en motivatie naar Alexandra van Lieshout alexandra.vanlieshout@zeelander.com of vul het onderstaande formulier in. Heb je vragen over de functie, neem dan contact met ons op via 0184 – 785 047.

Enthousiast? Vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

OUR HEADQUARTERS

Zeelander shipyard

Zeelander Yachts
Gelkenes 44B 2964
AC Groot-Ammers
The Netherlands


T: +31 184 785 047
E: info@zeelander.com
×

Discover the elegance of the new flagship.