ONZE jachtbouw vacatures

Werken bij
Zeelander Yachts

Met een sterk en kundig team bouwen we met trots aan onze schepen, én aan de toekomst van onze scheepswerf.
OVER zeelander

Driven by
perfection

Zeelander Yachts is een internationale high-end luxe jachtbouwer, gevestigd in Groot-Ammers. Op onze scheepswerf bouwen we semi-custom jachten, op basis van de kennis en jarenlange ervaring van de oprichter en eigenaar. Wij zijn een puur Hollands familiebedrijf, met een hart voor vakmanschap. Met een sterk en kundig team bouwen we met trots aan onze schepen en aan de toekomst van de scheepswerf. We zijn groeiende en op zoek naar gedreven collega’s om ons team te versterken. Bekijk onze jachtbouw vacatures hieronder.

Allround monteur

Als allround monteur installeer je onderdelen van de diverse hoofd- en hulpsystemen zoals sanitaire installaties, brandstof- en koelwater systeem, ventilatie en elektrische systemen.

Assemblagemonteur

Als assemblagemonteur werk je in een team van gedreven monteurs. Met elkaar draag je zorg en verantwoordelijkheid voor het tijdig aanleveren van gemonteerde onderdelen voor onze jachten.

Meewerkend voorman Elektra

Als Voorman Elektro ben jij dé specialist en het centrale aanspreekpunt voor alle elektrotechnische installaties aan boord gedurende de bouw van het jacht.

Werken bij
Zeelander Yachts

Pas jij in het bovenstaande plaatje? Stuur dan nu je CV en motivatie naar Alexandra van Lieshout alexandra.vanlieshout@zeelander.com of vul het onderstaande formulier in. Heb je vragen over de functie, neem dan contact met ons op via 0184 – 785 047.

Enthousiast? Vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

OUR HEADQUARTERS

Zeelander shipyard

Zeelander Yachts
Gelkenes 44B 2964
AC Groot-Ammers
The Netherlands


T: +31 184 785 047
E: info@zeelander.com