Brochure Request

Foto

Zeelander Collection inquiry

A sales representive will contact you shortly after filling in this form. To best help you, please indicate your model of interest.
Or call us: +31685185068.
Werken bij zeelander

Stage Grafisch Designer

Zeelander Yachts. Driven by Perfection

Zeelander Yachts is een high-end luxe jachtmerk die bekend is als de ‘Rolls Royce’ in de boten wereld.
In 2018 heeft Zeelander haar beste jaar ooit gedraaid. We zijn 30% gegroeid en willen dit jaar 100% inzetten op het gebied van marketing.

Ook zijn we een nieuw jachtmerk aan het lanceren; DutchCraft. Dit merk staat voor alles wat met ‘watersports, adventure & exploration’ te maken heeft. We gaan hier veel content voor genereren en een merk neerzetten dat wereldwijd beroemd is.

Waar zijn wij naar opzoek?

We zijn in het bijzonder opzoek naar iemand die dit nieuwe merk wilt gaan vorm geven. Een merk-identiteit en huisstijl volledig neerzetten. Je krijgt hierbij veel ruimte voor je eigen creatieve input. Ook voor Zeelander kunnen we hulp gebruiken in de vormgeving en zul je dus verantwoordelijk zijn voor de visuals voor bekende namen in de industrie.

Wat verwachten we van je?

Je bent een creatieve duizendpoot die zich echt kan storten op een project. Ook heb je geen moeite om veel verschillende opdrachten tussen door te doen. Je bent leergierig en hebt geen 9-5 mentaliteit. Je wilt knallen en scoren. Ons merk naar ‘the next level’ brengen. Daarnaast ben je niet geïntimideerd om je werk gepubliceerd te hebben in beroemde magazines zoals Quote, Robb Report & Boat International.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een fijne leeromgeving waar je veel mogelijkheden hebt om jezelf te ontwikkelen. Je werkt naast de assemblage ruimte waar de jachten gebouwd worden, wat een super inspiratie volle plek is. Hier werk je samen met een jong team aan het marketeren van Dutchcraft. Daarnaast bieden wij eventuele doorgroei mogelijkheden.

Interesse?

Interesse in onze vacature?

Reageer dan via onze email careers@zeelander.com

Zorg voor een uitstekend CV en je meest inspirerende motivatie brief.