Brochure Request

Foto

Zeelander Collection inquiry

A sales representive will contact you shortly after filling in this form. To best help you, please indicate your model of interest.
Or call us: +31685185068.
 

Word jij onze nieuwe Marketing & Communicatie stagair(e)?

We zijn op zoek naar iemand die geïnspireerd is door ons het merk. Iemand die met ons mee wil werken om van Zeelander het nummer 1 jachtmerk ter wereld te maken.

Zeelander Yachts is een internationale high-end luxe jachtbouwer. Op onze scheepswerf bouwen we semi-custom jachten onder de naam Zeelander en sinds 2019 ook DutchCraft, op basis van de kennis en jarenlange ervaring van de oprichter en eigenaar. Wij zijn een Nederlands familiebedrijf, met een hart voor vakmanschap. We zijn groeiende en altijd op zoek naar gedreven collega’s om ons team te versterken.

Marketing & Communicatie stage

Als stagiair(e) Marketing heb je natuurlijk affiniteit met marketing en communicatie en je mag je bij Zeelander Yachts dan ook echt bezig gaan houden met vrijwel alle marketing werkzaamheden. In overleg met de Marketing Manager voer je jouw missie uit om van Zeelander en DutchCraft wereldwijd een begrip te maken.

Je neemt mede verantwoording voor de planning en uitvoering van verschillende projecten. Denk hierbij aan social media, nieuwsbrieven, press releases, updaten website content en de organisatie van uiteenlopende evenementen. Daarnaast ondersteun je bij inbound sales en werk je in ons CRM-systeem HubSpot.

En wie ben jij?

Ben je enthousiast geworden? Onderstaand vind je de stage vacature met alle achtergrond informatie, vereisten en contact informatie. Wie weet tot snel!

Vacature PDF

ZEELANDER Z44

More info

ZEELANDER Z55

More info

ZEELANDER Z72

More info

CONTACT

More info