Brochure Request

Foto

Zeelander Collection inquiry

A sales representive will contact you shortly after filling in this form. To best help you, please indicate your model of interest.
Or call us: +31685185068.
Werken bij zeelander
Allround timmerman
 

Word jij onze nieuwe allround timmerman?

Zeelander Yachts bouwt premium motorjachten, gedreven door perfectie, prestatie en vormgeving. Op de werf, Scheepswerf Groot-Ammers, vindt de assemblage plaats van individuele schepen, vervaardigd door een compact team van betrokken vakmensen. Wij zijn een puur Hollands familiebedrijf, groeiende en op zoek naar gedreven collega’s om ons team te versterken.

Functie omschrijving

Als allround timmerman ben je bezig met het zelfstandig bouwen van interieur onderdelen voor onze exclusieve jachten, of je doet aanpassingen aan een bestaand interieur. Geen enkel ontwerp en interieur is hetzelfde, de mate van afwisseling en technische uitdaging is zeer groot. Je werkt in de top van de jachtbouw, er is dus volop ruimte voor aandacht, precisie en concentratie om aan de hoogste kwaliteitsstandaarden te voldoen.

En wie ben jij?

Ben je na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden? Onderstaand vind je de vacature met vereisten, contact details en aanvullende informatie over de functie. Wie weet tot snel!

 

Vacature PDF

ZEELANDER Z44

More info

ZEELANDER Z55

More info

ZEELANDER Z72

More info

CONTACT US

More info