Brochure Request

Foto

Zeelander Collection inquiry

A sales representive will contact you shortly after filling in this form. To best help you, please indicate your model of interest.
Or call us: +31685185068.
 

Word jij onze nieuwe allround elektromonteur?

Zeelander Yachts is een internationale high-end luxe jachtbouwer, gevestigd in Groot-Ammers. Op onze scheepswerf bouwen we semi-custom jachten, op basis van de kennis en jarenlange ervaring van de oprichter en eigenaar van Scheepswerf Groot Ammers. Wij zijn een puur Hollands familiebedrijf, met een hart voor vakmanschap. Met een sterk en kundig team bouwen we met trots aan onze schepen en aan de toekomst van de scheepswerf. We zijn groeiende en op zoek naar gedreven collega’s om ons team te versterken.

JIJ BENT HET CENTRALE AANSPREEKPUNT

Als allround elektromonteur ben jij dé specialist en het centrale aanspreekpunt voor alle elektrotechnische installaties aan boord gedurende de bouw van het jacht. Je doet zelf ook allerhande werkzaamheden zoals kabelbomen maken, kabels trekken maar ook aansluiten en inbedrijfstellen van diverse elektrische systemen.

Wat de functie zo interessant maakt, is dat je in aanraking komt met verschillende werkzaamheden aan boord. Je werkt in de hoogste divisie van de jachtbouw waar de omvang en complexiteit van elektronische componenten snel toeneemt. Hierdoor krijg je te maken met een enorme variëteit aan systemen en installaties. Voortstuwing, generatoren, scheepsautomatiseringssystemen, entertainmentsystemen, NAVCOM-systemen: alles met een elektrische aansturing

EEN TECHNISCHE UITDAGING

Met het aangeleverde engineeringpakket ga je aan de slag. Geen ontwerp is hetzelfde, alles is stukproductie, dus de afwisseling en technische uitdaging is groot. Vanaf het moment dat engineering de specificaties heeft vastgesteld, zorg jij voor de aansturing van subcontractors. Het standaardiseren van de systemen volgens een vastgestelde kwaliteit voor de verschillende leveranciers is een belangrijk onderdeel van je functie. Jij bent de schakel tussen engineers, leveranciers en de klant en kwaliteitsborging in alle fasen van de productie.

Wat bieden wij?

– Buiten een goed salaris
– Een zelfstandige rol in een groeiend internationaal bedrijf;
– Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling;
– Een supergezellig en jong team;
– Automatisch lid van het Zeelander testteam;
– Gezellige vrijdagmiddag borrels & team-uitjes;
– Een premievrij pensioen;
– Maar liefst 35 vakantiedagen!

wie ben jij?

– Je hebt ervaring als Elektromonteur;
– Je bent betrouwbaar en kunt nauwkeurig werken;
– Je kunt zelfstandig werkzaamheden uitvoeren;
– Je houdt van mooie dingen maken.

 

Enthousiast? Neem contact op via:
info@zeelander.com
+31 184 785 047

ZEELANDER Z44

More info

ZEELANDER Z55

More info

ZEELANDER Z72

More info

CONTACT US

More info